Elitsia AB

- Ett litet och personligt konsultföretag.

Varför jobba på Elitsia?

Du kanske undrar varför du ska börja jobba på ett litet företag som Elitsia? Att jobba på mindre företag har många fördelar. På Elitsia är du en mycket större del av företaget, du har stora möjligheter att påverka små som stora saker och beslut, får högre ingångslön och bra förmåner.

Läs gärna mer om olika förmåner som vi har i företaget längre ner på sidan.

  • Hög ingångslön
  • Större inflytande i företaget.
  • Konkurrenskraftig löneutveckling.
  • Många sociala aktiviteter.
  • Attraktiv årlig bonus.

Varför hyra våra konsulter?

Vi garanterar våra kunder att våra konsulter innehar både lämplig kompetens samt sociala egenskaper. Detta kan vi garantera genom att låta våra anställda själva avgöra om ett uppdrag ute hos kund är av intresse eller ej innan vi försöker få uppdraget.

Våra kunder och relationen till kunden är enormt viktigt för oss vilket gör att vi kontinuerligt följer upp våra anställdas anseende ute hos kund. Som ett litet företag är vi väldigt konkurrenskraftiga och flexibla vad gäller kundens timpris. Är inte våra kunder nöjda är inte vi nöjda.

Elitsia AB - Ett litet företag med stora mål och ambitioner.

Elitsia är ett IT-konsultföretag som grundades 2010. Företaget har sitt säte i Göteborg och har innehaft ledande positioner inom både telekombranschen och fordonsindustrin. Det är ett litet företag med stora mål och ambitioner.

Bland annat siktar vi på att växa kraftigt under 2017 och har haft en mycket högre omsättning under 2016 än föregående år. Vi söker nu både nya kandidater att anställa och nya kunder som kan vara intresserade av våra medarbetare.

Elitsia erbjuder ett konkurrenskraftigt anställningsavtal och årlig bonus.

Konkurrenskraftigt anställningsavtal

Om en arbetsgivare ska vara attraktiv och ett företag man gärna vill stanna kvar på kräver detta en hel del av arbetsgivaren. På Elitsia vet vi om hur viktigt detta är och har därför tagit fram ett konkurrenskraftigt anställningsavtal som är flexibelt på så sätt att det ska passa dig som arbetstagare bäst. Vi är alla olika och vi har därför många åsikter om vad som definierar ett bra anställningsavtal och genom att kunna välja lite mer fritt på avtalet försöker vi göra alla så nöjda vi bara kan.

Har Elitsias år resultatmässigt gått bra? I så fall kan du som anställd på Elitsia även förvänta dig en bra bonus för det året. Går man som företagare med vinst vill man självklart dela med sig till sina anställda som är en stor orsak till ett positivt resultat.

Vi erbjuder en unik bonus för tips om nya personer att anställa.

Attraktiv tipsbonus!

För att öka chanserna till att bli fler anställda på Elitsia så uppmuntrar vi folk att ge tips om nya duktiga och trevliga personer som skulle vara intresserade av att jobba på Elitsia. Leder ditt tips till att personen blir anställd i slutändan så utdelas en attraktiv tipsbonus till dig! Elitsias tipsbonus är mycket konkurrenskraftig och kan mycket väl vara den generösaste på konsultmarkaden.

Vi har tagit fram ett bonussystem där du har möjlighet att välja mellan två former av din bonus. Det ena alternativet är att välja att få 25 000 kronor brutto i fast bonus. Bonusen betalas i så fall ut i två omgångar där 10 000 betalas ut efter att personen jobbat på Elitsia i 2 månader och där de resterande 15 000 kronorna betalas ut efter att personen jobbat på Elitsia i 6 månader. Det andra alternativet innebär att du årligen får 5% i brutto av det årliga resultatet som Elitsia gör på den person som du tipsat om. Väljer du detta alternativ betalas årligen en summa ut till dig i tipsbonus så länge personen är kvar i företaget och förutsatt att bolaget inte haft ett negativt resultat för den person du tipsat om. Alternativ 1 har fördelen med att du snabbt får din bonus samtidigt som alternativ kan innebära att du tjänar mycket mer pengar mer om personen stannar kvar i företaget ett par år. Valet är fritt och valet är ditt.

Elitsia investerar även i nya egna projekt vilkas eventuella inkomster också delas med de anställda.

Egna projekt

Elitsia satsar en del av dess inkomster i nya egna projekt och idéer. Vi vet att om man ska ha en långsiktig plan och ha större chans att lyckas med sitt företag så krävs det att återinvestera en del av sina inkomster i bolaget. Vi försöker ta fram nya olika projekt som vi tror kan gynna oss på ett eller annat sätt. Tidigare satsade vi en del på webbsajter men den senaste tiden har det blivit fokus på mobilappar. Har du som anställd några bra idéer på något projekt vi ska starta upp så vill vi gärna uppmuntra dig om att dela med dig av dina idéer för att se om det är något Elitsia ska förverkliga.

Skulle någon av Elitsias egna projekt generera inkomst till bolaget kommer vi självklart även här att dela med oss av vinsterna då vi tror att detta kan bidraga till att fler bra idéer funderas fram av de anställda.

Kom i kontakt med oss